Високият професионализъм и дългогодишен опит на екипа ни гарантира качествено изпълнение и надеждна доставка и монтаж на всяко едно изделие от вашия проект.

17През годините сме изградили стабилни връзки с нашите бизнес партьори и сме завършили множество обекти. Натрупаният опит и постоянното развитие ни позволяват напълно да задоволим изискванията на клиентите си. С партньорството на Чистота ЕООД участвахме в инициативата на Община Пловдив за подкрепа на младите таланти, рисуващи графити. Фирмата изгради тридесет и две платформи в целия град, върху които любителите на рисуването с цветни спрейове да могат да творят свободно. Платформите бяха монтирани от служителите ни в близост до училища и паркове. 15
Това събитие беше част от стратегията на Община Пловдив за работа с младите хора и СМК ООД с радост помогна то да се осъществи. То беше свързано с проведения в Пловдив първи фестивал на графитите. Съвместно с Камо Билд Груп ООД нашата фирма участва в изграждането на стъпала по проект „Малката Базилика“. Изготвихме пилоти при реконструкцията на хотел Марица. Произведохме фундаменти за ТЕЦ Марица Изток 2, оградихме Гребна база Пловдив и поставихме решетки на спортния комплекс, изградихме обекти на много фирми и частни лица. Сред клиентите ни са Пимк ООД, Димиър Маджаров ЕООД, Елтелком ЕООД, Ти Еф инвест ЕООД, Енемона Гълъбово АД, Комарсстрйинвест АД, Автотранс Чолаков ЕООД, Полис констракшън АД, ТМТ Елком ООД, Монди Стамбилийски ЕАД, Елите ООД, Рота инженеринг ООД, Сиенит ООД, АИТ интернешънъл транспорт ЕООД, АРП ООД, Техстрой ЕООД, КЦМ АД, Електронет ООД, Викиват ООД, Винпром Пещера АД и други.

Mix